Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pirátské vepřové kotlety

11. 6. 2009

Pirátské kotlety: 4 vepřové kotlety, sůl, 1-1,5 ČL mleté sladké papriky, olej, 1 střední (i větší) cibuli, 4 stroužky česneku, 2-3 ČL plnotučné hořčice, 100-150g nastrouhaného eidamu, brambory. 

Kotlety naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Na pánvi osmažíme cibuli a když začíná zlátnout, tak přidáme nastrouhaný česnek. Tento olej už dále nepoužíváme. Na jiné pánvi, na rozpáleném oleji zatím osmažíme kotlety z každé strany. Brambory, které jsme den před tím uvařili ve slupce oloupeme a osmažíme. Na talíři každou kotletu potřeme hořčicí, posypeme osmaženou cibulí s česnekem a hodně posypeme nastrouhaným sýrem. Příloha jsou osmažené brambory. Dobrou chuť.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář